TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

TRADIUM QUICKSUPPORT

Met de introductie van TRADIUM QuickSupport in februari 2009 is het voortaan mogelijk om support op uw desktop te krijgen van onze supportdeskmedewerkers. Als u vragen heeft of een storing, belt u naar +31(0)252-620888 en wordt u te woord gestaan door een van onze technici.

In het verleden werd on-line support enkel verleend indien u beschikte over Symantec pcAnywhere. Hiervoor diende u separaat licenties voor aan te schaffen. Dat behoort voortaan tot het verleden. Voortaan kunt u gebruik maken van een nieuwe on-line service die overigens zeer veilig is.

Hoe werkt het?
Heel eenvoudig. U voert de volgende stappen uit:

1. bel naar +31(0)252-620888 en vraag of de medewerker met u mee wilt kijken op uw computer

2. Installeer TRADIUM QuickSupport op uw computer door HIER te klikken  *)

3. geef de unieke ID en wachtwoord combinatie van het dialoogvenster door aan de medewerker

*) Vanuit het TRADIUM hoofdprogramma kunt u QuickSupport direct activeren via het Help hoofdmenu.