TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Support en updates van Tradium Business Software

Hier vindt u informatie over updates, downloads en informatie over nieuwe releases van de TRADIUM  Business Software onderdelen.

Heeft u een vraag over het gebruik van het ERP-systeem, dan zijn verschillende manieren om een antwoord te verkrijgen.

Tradium Business Software wordt regelmatig bijgewerkt en uitgebreid. U ontvangt updates automatisch.
Klik hier voor een beschrijving van de meest recente updates van de software.

Klik hier voor een overzicht van alle
gebruikershandleidingen en programmeerboeken voor systeembeheerders en ontwikkelaars.
(alleen geregistreerde gebruikers)

Er zijn veel verschillende sjablonen beschrijvingen en voorbeeldsjablonen van de diverse formuliervelden te bekijken. Ook kunt u voorbeelden downloaden van deze pagina's.

Klik op onderstaande link om uw supportvraag met behulp van een formulier online in te dienen. U kunt desgewenst ook bestanden meesturen met het formulier.

Wilt u dat één van onze supportdesk medewerkers met u meekijkt? Dat kan ook!
Bel naar +31(0)252-620888 en volg onze instructies op.
Met TRADIUM QUICKSUPPORT kunt u de medewerker tijdelijk toegang geven tot uw beeldscherm en toetsenbord!

Voor dringende vragen, technische storingen en telefonische ondersteuning, belt u naar:
+31(0)252-620888

ma-vr 08:30-12:00u en 13:00-17:00u
Heeft u een algemene vraag stuurt u dan een e-mail naar: support@keeminkdesign.nl