TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Verschijnt binnenkort!

Tradium Business Software evolueert continu. Op verzoek van onze klanten worden nieuwe functionaliteit en aanpassingen doorgevoerd in nieuwe releases van ons ERP-systeem. Benieuwd wat in de komende release(s) gaat verschijnen? Kijk snel hieronder, wellicht dat jouw verzoek hieronder ook bij staat!

 

Laatste update:

 
Binnenkort verwacht:

 

* Er zijn kleine aanpassingen doorgevoerd ten aanzien van de opbouw van de applicatie-tabs bovenin het hoofdvenster. Ook is de werking van het SQL-pictogram hersteld

 
* Dubbele boekingen die incidenteel voorkwamen bij het inlezen van MT940-bestanden (importeren journaalposten) zijn verholpen
 
* Voortaan is het mogelijk om een service call te laten herhalen. In het tabblad [Specificaties] is de interval in te stellen.
 
* Er is een nieuwe systeemparameter (op bladzijde 30 van het Implementatie Stappenplan) waarmee kan worden aangegeven of een factuuradres bij digitale verzending van de factuur mag worden gehanteerd of dat juist het vestigingsadres moet worden gebruikt (wetgeving).
 
* Er is een nieuwe configuratie-optie toegevoegd voor het Web Portal. Voortaan is het mogelijk om een fictieve voorraad(verhoging) in te stellen en die mee te laten wegen bij de getoonde beschikbaarheid van artikelen.
 
* Bij valideren van inkoopfacturen is het voortaan mogelijk om in meerdere statussen een waarde in het "Reden" veld aan te passen.
 
 
 

 

 

 

 
Klik hier voor de meest recente aanpassingen die zijn verschenen