TRADIUM

business software / erp / crm / hrm / e commerce

Verschijnt binnenkort!

Tradium Business Software evolueert continu. Op verzoek van onze klanten worden nieuwe functionaliteit en aanpassingen doorgevoerd in nieuwe releases van ons ERP-systeem. Benieuwd wat in de komende release(s) gaat verschijnen? Kijk snel hieronder, wellicht dat jouw verzoek hieronder ook bij staat!

 

Laatste update:

 
Binnenkort verwacht:

 

Schermopbouw aangepast.

Schermopbouw in Tradium is een CPU-intensieve bewerking, wat vooral ten laste komt van de videoprocessor in jouw (virtuele) pc. In het verleden werden schermaanpassingen daarom uitgesteld uitgevoerd via een achtergrondproces. Echter, in de afgelopen jaren is de rekenkracht van CPU's een stuk toegenomen en dat geldt zeker ook voor videokaarten. Daarnaast leidde deze uitgestelde beeldbewerkingen soms tot instabiliteit. Om die reden hebben we vanaf deze release afscheid genomen van deze techniek en sturen we het beeldscherm gewoon weer rechstreeks aan. Veel zul je er niet van merken, hooguit dat soms een scherm sneller wordt aangepast of dat je heel even moet wachten totdat een scherm volledig is opgetekend.
 

Verwijderen van paklijst-verzendlabels.

In de applicatie Orderbeheer-verkoop was de verwijder-optie voor verzendlabels wel zichtbaar in het popupmenu, echter werkte deze nog niet. Inmiddels is dit aangepast en wordt zowel het document als de registratie van het verzendlabel verwijderd.
 

 

 

 

 
Klik hier voor de meest recente aanpassingen die zijn verschenen